Kesäkuun kesäkerho 2018

MLL:n Halikon yhdistys järjestää

EKA- JA TOKALUOKKALAISTEN KESÄKERHO 4.-15.6.2018 HALIKOSSA

Kaipaatko turvallista ja hauskaa toimintaa eka- tai tokaluokkalaiselle lapsellesi kesäkuun alkuun?
Ilmoita lapsesi mukaan MLL Halikon kesäkerhoon!

Kerho pidetään 4.-15.6.2018 Halikon Seurakuntatalon alasalissa, Vaskiontie 31, käynti sisäpihan puolelta.

Päivittäinen kerhoaika (ma-pe) on klo 7:30 – 16:30 välillä. Kerhossa tarjotaan lounas, oma välipala mukaan.
Kerhoaikana pelaillaan, askarrellaan ja ulkoillaan lähialueilla. Paikalla on päivittäin valvojina aikuinen ja kaksi nuorta.

Hinta:
Koko aika (10 pv) MLL:n jäseniltä 80€, muilta 100€. Sisarusalennus -10€ toisen lapsen hinnasta.
Yksittäiset päivät jäseniltä 10€/pv, ei jäseniltä 15€/pv.
Vähimmäisosanottajamäärä 4 kerholaista.

Sitovat ilmoittautumiset 11.5. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Ilmoittautuminen kesäkerhoon 2018

Kiitos mielenkiinnostasi. Kesäkerho on valitettavasti täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle alla olevalla lomakkeella. Ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu.

MLL Halikko

VARASIJALLE ILMOITTAUTUMINEN, KESÄKERHO 2018

Huom. Täyttämällä lomakkeen annat luvan tallentaa lapsesi tiedot osallistujaluetteloon.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.