Tukiverkosto

MLL Halikon yhdistys on lanseerannut uuden toimintamuodon ja se toimii nyt koko Salon alueella.

Maksuton MLL Tukiverkosto on luotu vastaamaan lapsiperheiden akuuttiin tuentarpeeseen. Kun olo on voimaton, väsynyt tai yksinäinen, voit soittaa tukipyynnön päivystävään puhelimeen.
Lue lisää toiminnasta täältä!

Tukiverkoston päivystyspuhelin on nyt auki!

TUKIVERKOSTO ON NYT LAAJENTUNUT KOKO SALON KATTAVAKSI!

MLL Tukiverkoston päivystys
Maanantaista perjantaihin klo 9.00-12.00
Puh. 050 300 2236

Voit myös lähettää tekstiviestin / sähköpostin, johon vastataan päivystysaikoina:
sähköposti: tukiverkosto.salonalue@gmail.com

Päivystysalue:
Koko Salon alue.

!! Soita ihmeessä päivystävään numeroon, kun tarvitset tukea – olemme täällä sinua varten .

Tukiverkosto tarjoaa akuuttia tukea ja apua lapsiperheiden vanhemmille. Tukiverkoston tehtävä on vastata tukipyyntöön lähettämällä paikalle Tukiverkoston koulutettu vapaaehtoinen. Tavoitteena on toimia tukiverkkona perheille, joilla sellaista ei ole. Vapaaehtoinen voi tavata perheen kerran tai useamman, yksilöllisistä tarpeista riippuen. Tukiverkosto välittää myös tietoa muista alueen palveluista, joista voisi olla perheille apua, tukea ja iloa.

Ensimmäinen tukiverkoston vapaaehtoisten koulutus pidettiin Huhtikuussa 2015.

Ekokem - Yhteistä tulevaisuutta rakentamassa.
MLL Halikon yhdistys kiittää Ekokemiä MLL Tukiverkoston tuesta!
Pressitilaisuus pidettiin Plazan leikkilässä 17.6.2015. Ekokem lahjoitti MLL tukiverkoston toimintaan merkittävän summan, jonka avulla toimintaa voidaan kehittää ja laajentaa.
Tilaisuudessa läsnä:
vasemmalta:
Ekokemin johtava asiantuntija Anna Järvinen
MLL Halikon yhdistyksen puheenjohtaja Virpi Wiman
Ekokemin strategiajohtaja Mari Puoskari
MLL Varsinais-Suomen piiristä Sirpa Stenström ja
MLL Halikon yhdistyksen taloudenhoitaja Eija Tuomela
Juttu Salon Seudun Sanomista MLL Tukiverkostosta huhtikuussa 2015.

MLL:n Halikon yhdistys tekee yhteistyötä Ekokem Oyj:n kanssa.