Mll Halikon yhdistys vietti 90-vuotisjuhlaa vuonna 2018. Tämän kunniaksi Halikatti vauhditti iloista tivolipäivää 20.5.2018.

Yhdistys

MLL valtakunnallisella tasolla täytti vuonna 2020 100 vuotta. Tämän juhlavuoden kunniaksi oli tarkoituksena järjestää tapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumat jouduttiin siirtämään vallitsevan tilanteen vuoksi syksylle 2021.

MLL Halikko

MLL Halikon yhdistys vietti 90-vuotisjuhlaa vuonna 2018. Yhdistyksen hallituksessa toimii 9 aktiivista jäsentä vuonna 2021. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tempauksia alueen lasten ja lapsiperheiden tarpeisiin.

Mukaan toimintaan

MLL:n perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta. Uudet ideat ja aktiivit ovat aina tervetulleita toimintaan mukaan. Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan iloiseen porukkaan Ota yhteyttä. Mikäli olet kiinnostunut silloin tällöin olemaan mukana tapahtuman järjestämisessä nappaa meidät seurantaan facebookissa.