Kesäkerho 2021

MLL:n Halikon yhdistys järjestää eka- ja tokaluokkalaisten kesäkerhon 7.-18.6.2021 Halikossa.

Kaipaatko turvallista ja hauskaa toimintaa eka- tai tokaluokkalaiselle lapselle kesäkuun alkuun? Ilmoita lapsesi mukaan MLL Halikon kesäkerhoon!

Kerho pidetään 7.-18.6.2021 Halikon seurakuntatalon alasalissa, Vaskiontie 31, käynti sisäpihan puolelta.

Päivittäinen (ma-pe) kerhoaika on klo 7.30-16.30 välillä. Kerhossa tarjotaan lounas, oma välipala mukaan.

Kerhoaikana pelaillaan, askarrellaan ja ulkoillaan lähialueella. Paikalla on päivittäin valvojina aikuinen ja kaksi nuorta.

Hinta:

Koko aika (10 pv) MLL:n jäseniltä 100€, muilta 120€. Sisaralennus -10€ toisen lapsen hinnasta.

Yksittäiset päivät jäseniltä 15€/pv ja muilta 20€/pv

HUOM! Vallitsevan tilanteen vuoksi pidätämme oikeudet muutoksiin

Otamme huomioon viranomaisten suositukset vallitsevan tilanteen osalta. Tämän vuoksi saattaa tulla muutoksia/peruutuksia.

Ilmoittautuminen kesäkerhoon

Ilmoittautuminen kesäkerhoon *