Kesäkuun kesäkerho 2020

MLL:n Halikon yhdistys järjestää

EKA- JA TOKALUOKKALAISTEN KESÄKERHO 1.-12.6.2020 HALIKOSSA

Kaipaatko turvallista ja hauskaa toimintaa eka- tai tokaluokkalaiselle lapsellesi kesäkuun alkuun?
Ilmoita lapsesi mukaan MLL Halikon kesäkerhoon!

Kerho pidetään 1.-12.6.2020 Halikon Seurakuntatalon alasalissa, Vaskiontie 31, käynti sisäpihan puolelta.

Päivittäinen kerhoaika (ma-pe) on klo 7:30 – 16:30 välillä. Kerhossa tarjotaan lounas, oma välipala mukaan.
Kerhoaikana pelaillaan, askarrellaan ja ulkoillaan lähialueilla. Paikalla on päivittäin valvojina aikuinen ja kaksi nuorta.

Hinta:
Koko aika (10 pv) MLL:n jäseniltä 100€, muilta 120€. Sisarusalennus -10€ toisen lapsen hinnasta.
Yksittäiset päivät jäseniltä 15€/pv, ei jäseniltä 20€/pv.
Vähimmäisosanottajamäärä 4 kerholaista.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin, parhaillaan vallitsevan tilanteen vuoksi saattaa tulla  muutoksia/peruutuksia.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Ilmoittautuminen kesäkerhoon 2020

Huom. Täyttämällä lomakkeen annat luvan tallentaa lapsesi tiedot osallistujaluetteloon.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.