Tervetuloa+MLL+Halikon+yhdistyksen+facebook+sivulle!

Halikon yhdistys Facebookissa!

Tykkää: "MLL Halikon yhdistys"

Yhdistys

MLL valtakunnallisella tasolla täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja Salon yhdistykset järjestävät syksyllä yhteisen tapahtuman Salon seudun lapsiperheille. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla, facebookissa ja instagramissa.

Yhdistyksessä toimii aktiivisesti 14 hallituksen jäsentä, jotka järjestävät erilaisia tapahtumia lapsiperheiden tarpeisiin.

MLL:n perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta. Uudet ideat ja aktiivit ovat aina tervetulleita toimintaan.

MLL:n toimintalinja

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, vaikuttava, valtakunnallinen kansalaisten järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi.

Valtakunnallisilta sivuilta löydät paljon informaatiota vanhemmuuteen:

- Vanhempainpuhelin ja -netti

Sivustot antavat APUKEINOJA SUJUVAAN ARKEEN niin vauvaperheille, teinien vanhemmille kuinvanhempien keskinäiseen olemiseen.